Cookingshow

Riešenie pre váš hotel, reštauráciu, firmu , event , párty či teabuillding. Ponúka kuchárske show, semináre, workshopy, zážitkovú gastronómiu , školu varenia a poradenstvo. Tak isto môžete zažiť jedinečnú show, ktorá je nielen o varení, ale aj o zážitku a konkrétnom príbehu.

Screenshot 2015-07-02 14.31.04

Jedná sa v podstate o gastronomické divadlo. Cookingshow ponúka originálne menu na vybranú tému, ohňové efekty, flambovanie, UV show, hudobný a tanečný sprievod, prípadne fakírske vystúpenie, žonglovanie a ešte oveľa viac, stačí si vybrať podľa vašich predstáv. Jednoducho show vhodná pre vašu reštauráciu, hotel, firemné akcie či eventy.

019

Vojto Artz

Pracuje ako šéfkuchár spoločnosti Metro Cash & Carry Slovakia s.r.o., 5 rokov pôsobil ako šéfkuchár hotela Tri studničky**** v Demänovskej Doline. Tak isto pôsobil počas desiatich rokov v popredných reštauráciách a hoteloch hlavného mesta (Devín, Apollo …). Pracoval ako šéfkuchár vôbec v prvej Ázijskej reštaurácii na Slovensku. Medzi širokou verejnosťou je známy z televíznych relácií TV Markíza Chuťovky, Tulinárium, Teleráno a Masterchef ako aj vďaka svojim knihám o varení (Vianočná kuchárka, Grilujeme s potešením, Vojto Artz U vás doma , Štyri ročné obdobia a mnohé iné) a bohatej publikačnej činnosti.

Spolupracuje a účinkuje aj na úspešnom  slovenskom seriály Kuchyňa (od 2016), kde stvárnil sám seba .

Je absolvenstom Yves Thuries Culinary Academy – odbornej školy pre profesionálnych kuchárov ocenený medzinárodným certifikátom. Od roku 2007 sa venuje molekulárnej gastronómií, ktorej sa priučil v Nemecku. A jej hlavnou postavou a školiteľom na Slovensku.

Vojto je držiteľom rôznych prestížnych ocenení v gastronomických súťažiach, v zbierke má bronzovú medailu na celosvetovej kuchárskej olympiáde IKA Erfurt 2008 a bronzovú medailu z The Emirates Salon Culinaire v Dubaji 2011.

Od roku 2017 je vo funkcií Ambassadora „Woldchefs without Borders“ WACS (charitatívnej zložky Svetovej organizácie kuchárskych asociácií) za  Slovenskú republiku.

Ani ten najlepšie napísaný recept, ani tie najkvalitnejšie suroviny vám nezaručia úspech, pokiaľ nebudete jedlá dochucovať pocitovo a do prípravy nevložíte aj kus seba.